Kilimanjaro en afscheid Vilwakwe
Top!
Gefeliciteerd met deze prestatie,
daar mogen jullie trots op zijn.
Hoi Niels en Sietse,
Wat een kanjers. Fantastisch dat jullie samen de top gehaald hebben, gefeliciteerd!!
Jullie gisteren gelukkig al even gesproken toen jullie na die lange tocht eindelijk weer fris gewassen in jullie hotelkamer waren en weer op een echt bed konden slapen na 7 dagen zwoegen en in soms natte tenten bivakkeren. Wat zullen jullie lekker geslapen hebben vannacht. Ik ben benieuwd naar de foto´s op de top.
Niels geniet nog van je verdere reis door Tanzania en voor Sietse natuurlijk een goede reis terug naar huis.
liefs en tot gauw ; Marjo
Top op de top! Wat een prestatie! Gefeliciteerd!
Een bijzondere beleving niels en zeker om dit samen met je vader te doen!!
groetjes tjitske.
Hoi Niels! Wat een prachtige prestatie hebben jullie geleverd! Helemaal top! Onze felicitaties.
Wel een beetje laat, maar proficiat met je nieuwe levens-jaar, dat zo geweldig begonnen is.
Geniet van je verdere reis, we volgen je.
Lieve groeten van Folkert en Ellen.
Gefeliciteerd met deze enorme prestatie!!!
Nog een goede tijd in Afrika, groetjes
pff.. de Alpe D'heuz die ik ga fietsen is daarbij vergeleken een makkie!
Haa die Niels!
Wat goed man! Echt super dat jullie dat even hebben gedaan, ben trots op je man:)!
Volgende x moeten we zoiets samen doen man!
Ben zo benieuwd naar je verhalen als je terug komt, en vooral de foto's natuurlijk:P!
Veel plezier nog met alle dingen die je daar gaat doen!
Ik kijk weer uit naar een verhaaltje!
Groetjes!
Op naar de K2
Ik heb de uitgebreide fotoserie zondag al gezien, zag er indrukwekkend uit!! En de big five inmiddels al gezien? lfs
Hey Niels,
Of je mijn sms hebt ontvangen weet ik niet maar bij deze nog van harte gefeliciteerd! Wat tof om te zien dat je de beklimming met je pa hebt ondernomen en dat jullie de top hebben bereikt! Ik begrijp dat je nog een tijdje in Tanzania gaat rondreizen. Heel veel plezier, geniet met volle teugen, let goed op jezelf en ik blijf je volgen!
Groeten uit OZ!